تغذیه

یک مزیت مصرف زنجبیل که کمتر کسی می داند!

زنجبیل به دلیل عملکردهای بیولوژیکی و خواص محافظتی که برای قلب دارد، می‌ تواند در کمک به بهبود بیماری‌ های مختلف قلب و عروقی موثر باشد.

چرا زنجبیل این همه مزیت دارد؟

زنجبیل خاصیت آنتی‌ اکسیدانی و ضد التهابی دارد و تقویت‌ کننده سیستم ایمنی است. ترکیبات فنولی گروه متنوعی از مولکول‌ های طبیعی‌ هستند که در گیاهان یافت می‌ شوند و خواص آنتی‌ اکسیدانی و ضد میکروبی‌ دارند. که جینجرول مشخصا می‌ تواند التهاب را مهار کند و از بدن در مقابل آسیب‌ های ناشی از رادیکال‌ های آزاد محافظت کند. رادیکال‌ های آزاد مولکول‌های ناپایداری‌ هستند که سلول‌ ها و دی‌ ان‌ ای را تخریب می‌ کنند.

زنجبیل چگونه از سلامت قلب و عروق محافظت می‌ کند؟

زنجبیل اثر ضد التهابی دارد و التهاب را در سراسر بدن کاهش می‌ دهد و کاهش التهاب عروق خونی بر بهبود تنظیم فشار خون و جلوگیری از تجمع پلاک در شریان‌ ها تاثیر مثبت دارد. زنجبیل سبب رقیق شدن خون نیز می‌ شود، بنابراین از لخته‌ شدن خون جلوگیری می‌ کند و در نهایت خطر بیماری‌ های قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌ دهد.

مصرف منظم زنجبیل، تری‌گلیسیرید و «کلسترول ال‌ دی‌ ال» را که «کلسترول بد» نامیده می‌ شود به‌ شکل قابل توجهی کاهش می‌ دهد.

چطور از فواید زنجبیل بهره‌مند شوید؟

مصرف روزانه ۵۰۰ میلی‌ گرم تا ۲ گرم آن توصیه می‌ شود، اما مصرف روزانه را در دز پایین‌ تر یعنی ۵۰۰ میلی‌ گرم در روز نگه دارید، زیرا دزهای بالاتر عوارض جانبی گوارشی مانند دردهای شکمی و تولید گاز به همراه دارند و ممکن است به‌خ صوص برای کسانی که رقیق‌ کننده‌ های خون مصرف می‌ کنند، خطر خونریزی به دنبال داشته باشد.

سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا