چه زمانی برای سالاد خوردن ایده آل است؟
آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده اید که چه زمانی بهترین موقع برای صرف سالاد می باشد؟ آیا باید سالاد را قبل از غذا، همراه غذا یا بعد از غذا خورد؟ سالاد در کشورهای مختلف در زمان های مختلفی خورده می شود. مثلا در کشور امریکا رایج است که سالاد را قبل از وعده اصلی میل می کنند.
در کشور ایتالیا بعد از وعده غذایی میل می کنند و جالب است بدانید که مردم کشور هلند در رستوران ها یک بشقاب بزرگ سالاد را همزمان با غذای اصلی مصرف می کنند. حتی اگر سالاد در رستوران سفارش ندهند، این سنت به قدری بین آن ها رایج است که خود رستوران برای آنها سالاد می آورد.
فواید مصرف سالاد
- فیبر: فیبر به کاهش کلسترول کمک می کند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست مفید است.
- کاهش وزن: غذاهای حاوی فیبر می تواند به شما در طولانی مدت احساس سیری دهد و باعث شود که کمتر غذا بخورید.
- ویتامینها و مواد معدنی: آنتی اکسیدان ها مثل ویتامین ث، فولیک اسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن می تواند شما را از بیماری های ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.
- اگر قصد کاهش وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که احساس سیری به شما می دهد و میزان مصرف کالری را در ادامه کاهش می دهد.
سالاد یک میان وعده برای عصر
تهیه یک بشقاب با مواد غذایی سالم، از طریق پر کردن نصف بشقاب با میوه و سبزیجات، می توانید در رژیم غذایی خود تعادل ایجاد کنید. بهتر است که این کار را در میان وعده عصرگاهی انجام دهید.
سالاد بعد از وعده غذایی
دو دلیل وجود دارد که چرا ایتالیاییها سالاد را بعد از وعده اصلی استفاده می کنند. دسرهای ایتالیایی ها با روغن زیتون، سرکه بالسامیک و نمک و فلفل درست می شود و به همین دلیل وعده اصلی غذایی آنها نیز معمولا با سرکه است، به همین دلیل نمی خواهند که به یکباره اسید زیادی را وارد بدن کنند. دومین دلیل اینکه اسیدیته بودن سرکه در سالاد می تواند طعم دهان بعد از غذا را عوض کند و بنابراین سالاد را بعد از غذا میل می کنند.
سخن پایانی
احتمالات و دلایل زیادی برای زمان های مختلف صرف سالاد وجود دارد، اما هر روز در هر زمانی که برایتان راحت تر است، سالاد بخورید.