تغذیه

از خواص تغذیه ای انگور سیاه چه می دانید؟

انگور سیاه حاوی مواد مغذی متعددی از جمله، ویتامین‌ های C، A و آهن است و منبعی عالی از کربوهیدرات و آنتی‌ اکسیدان است و به بدن انرژی می‌ رساند و از قلب و مغز در برابر انواع بیماری‌ ها مراقبت می‌ کند.

ویژگی‌ های انگور سیاه

کاهش فشار خون

انگور سیاه حاوی پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک می‌ کند و در نتیجه از سکته قلبی کاسته می‌ شود.

کاهش کلسترول بد و مراقبت سلولی

آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در انگور سیاه، به‌ ویژه رزوراترول، از کلسترول بد خون کاسته و موجب افزایش کلسترول خوب می‌ شود و بدین‌ ترتیب قلب و مغز در خطر آسیب قرار نمی‌ گیرند.

همچنین این آنتی‌ اکسیدان‌ ها از سلول‌ های مغزی در برابر رادیکال‌ های آزاد و صدمات ناشی از اکسیداتیو محافظت می‌ کند.

پیشگیری از التهاب رگ‌ ها

خواص ضدالتهابی انگور سیاه برای حفظ سلامت‌ رگ‌ های خونی موثر است. سلامت رگ‌ ها از خطر بیماری‌ های قلبی و سکته مغزی کم می‌ کند. همچنین ترکیبات موجود در انگور از التهاب مغزی کاسته و به سلامت مغز کمک می‌ کند.

بهبود عملکرد قلب و مغز

ترکیبات پلی‌ فنول موجود در انگور سیاه جریان خون را بهبود بخشیده و موجب تقویت قلب می‌ شود. درضمن این میوه خوش‌ طعم، حافظه و عملکرد شناختی مغز را تقویت کرده و مصرف مرتب آن در پیشگیری از بیماری‌ های زوال عقل مانند آلزایمر بسیار موثر است.

انگور ویژگی‌ های ضدمیکروبی دارد و همچنین برای سلامت پوست و مو مفید است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا