به این دلایل بهتر است، خرمالو میل بفرمایید!
خرمالو این میوه حاوی مواد مغذی و ترکیب خوبی از ویتامین ها و املاح معدنی است و منبع خوبی از پروتئین و همچنین مقدار چربی آن پایین است.
خرمالو غیر از منگنز حاوی ۹ درصد ویتامین C و ۸ درصد ویتامین B۶ است. فیبر خوراکی موجود در آن نیز به شدت بالاست و ۸۰ درصد بافت این میوه را آب تشکیل می دهد.
بسیاری از مواد مغذی موجود در خرمالو تنها ۲ تا ۳ درصد نیاز روزانه به آن ها را تامین می کنند اما وجود سطح بالایی از منگنز در این میوه ۱۷ درصد از نیاز روزانه به این ماده معدنی را تامین می نماید.
از دیگر ویژگی های خرمالو وجود مقدار بالایی آنتی اکسیدان است که با خنثی سازی رادیکالهای آزاد از بروز بیماری حاد شونده همچون پیری، سرطان، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (نوعی اختلال چشمی ناشی از افزایش سن) جلوگیری می کند.
یکی دیگر از خواص این میوه تاثیر آن در تسریع فرآیند کاهش وزن است. وجود فیبر بالا و دیگر مواد مغذی سرعت کاهش وزن را افزایش می دهد. مصرف خوراکی هایی همچون خرمالو که حاوی فیبر بالا هستند در دوره رژیم کاهش وزن باعث می شود فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشد.
خرمالو به دلیل دارا بودن ویتامین های A، C و K از خواص آنتی اکسیدانی برخوردار است. این مواد مغذی جهت حفظ سلامت چشم ها در برابر آسیب دیدگی شبکیه حائز اهمیت است.
تاثیر خرمالو روی سیستم گردش خون و سلامت قلب هم از دیگر فوائد مصرف این میوه است. این میوه سرشار از پتاسیم است که به تنظیم فشار خون بدن از طریق بسط رگهای خونی و آرام کردن ماهیچه ها کمک می کند. در حقیقت بسیاری از پزشکان از پتاسیم به عنوان مسکن درد در عضلات استفاده می کنند.