چرا نباید مصرف عناب را نادیده بگیرید + فواید
عناب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید است و مصرف منظم آن می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود خواب شبانه، کاهش استرس و بهبود عملکرد گوارش کمک کند. مصرف دمنوش عناب در فصول سرد سال می تواند به درمان سرفه، گلودرد و حتی پاک سازی کبد کمک کند.
ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در عناب به مقابله با رادیکال های آزاد و کاهش روند پیری سلولی کمک می کنند. این میوه به دلیل خاصیت ملین، برای بهبود یبوست نیز کاربرد دارد و می تواند گزینه ای طبیعی برای حفظ سلامت پوست باشد.
عناب، میوه ای با خواص دارویی فراوان، در درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد کبد نقش مؤثری ایفا می کند و بار دیگر مورد توجه طب سنتی و علمی قرار گرفته است.
خواص عناب برای تقویت سیستم ایمنی بدن
عناب غنی از ویتامین C است. تحقیقات نشان داده است که قسمت گوشتی میوه عناب حاوی بیشترین میزان ویتامین C است و همین امر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
خواص عناب برای دیابتی ها
میوه عناب می تواند به عنوان یک غذای سالم مورد توجه قرار گیرد. زیرا همه محتویات فیبرهای غذایی و فروکتوز موجود در آن می تواند با آهسته کردن هضم غذا به کنترل قند خون کمک کند.
فیبر موجود در عناب می تواند باعث اثر سیرکنندگی شود و به کنترل مصرف کالری کمک کند و از این رو می تواند باعث کمک به لاغری شود.
عناب برای بهبود درد مفاصل
عناب منبع بسیار خوبی از منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی نیز بهحساب میآید و در بهبود درد مفاصل مؤثر است.
دمنوش عناب به عنوان یک گیاه دارویی، به تقویت عملکرد کبد کمک می کند. عناب شامل آنتیاکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که می توانند به کاهش التهاب و آسیب های اکسیداتیو در کبد کمک کنند. مصرف دمنوش عناب از کبد در برابر آسیب و عوامل آسیب زا مانند استفاده بیش از حد از الکل، عوامل مسمومیتی و عوامل محیطی محافظت می کند.
عناب تازه بخوریم یا خشک؟
میوه عناب فواید زیادی دارد که این فواید با خشک شدن از بین نمیروند و می توان از میوه خشک شده و حتی برگ های آن نیز برای درمان بیماری های مختلف بهره برد. میوه عناب تازه ممکن است در صورت نگهداری نامناسب، چند روز پس از چیده شدن دچار آسیب و فساد شود و بنابراین برای نگهداری طولانیمدت عناب می توان از نوع خشک آن استفاده کرد.