تغذیه

5 ماده غذایی که در وعده صبحانه بهتر است نباشند!

بسیاری از مردم فکر می‌ کنند نخوردن صبحانه راهی سریع برای کاهش کالری است. با این حال، این عادت می‌ تواند نتیجه معکوس داشته باشد. نخوردن صبحانه با سطوح بالاتر کلسترول مرتبط است، زیرا می‌ تواند منجر به خوردن میان وعده های ناسالم در اواخر روز شود.

کربوهیدرات‌ های تصفیه شده

نان سفید یا پاستا ممکن است هوس صبحگاهی شما را برآورده کند، اما فاقد فیبر مورد نیاز برای کاهش سطح کلسترول هستند. کربوهیدرات‌ های تصفیه شده می‌توانند باعث افزایش انسولین شوند که باعث افزایش ذخیره چربی و افزایش کلسترول می شود. نان سبوس دار یا گزینه‌ های چند غله‌ای جایگزین‌ های سالم تری هستند.

اجتناب از مصرف چربی‌ های سالم

اجتناب از تمام چربی‌ ها در تلاش برای سالم غذا خوردن می‌ تواند یک اشتباه باشد. چربی‌ های سالم، مانند آنهایی که در مغزها، دانه‌ ها و روغن زیتون یافت می‌ شوند، به افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌ کنند. فقط مطمئن شوید که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید.

فکر گوشت فرآوری شده را هم نکنید

سوسیس، سالامی مرغ یا حتی سیب زمینی سرخ شده و ماهی ممکن است از اقلام محبوب صبحانه باشند، اما سرشار از چربی‌ های اشباع شده و سدیم هستند. مصرف منظم این خوراکی‌ ها می‌ تواند کلسترول بد (LDL) را افزایش داده و قلب شما را در معرض خطر قرار دهد. در عوض باید به سراغ منابع پروتئینی بدون چربی مانند تخم مرغ آب پز یا مرغ کبابی بروید.

نادیده گرفتن غذاهای غنی از فیبر

فیبر برای کاهش کلسترول ضروری است، با این حال بسیاری از صبحانه ها فاقد آن هستند. غذاهای فیبر دار مانند جو، میوه ها و سبزیجات می توانند با کلسترول موجود در روده متصل شده و آن را از بدن خارج کنند. عادت کنید که این خوراکی‌ ها را در صبحانه خود بگنجانید.

نوشیدنی‌ های شیرین

بسیاری از مردم صبحانه خود را با نوشیدنی‌ هایی نظیر قهوه شیرین یا شیرکاکائو و هات چاکلت خامه‌ ای همراه می‌کنند. این نوشیدنی‌ ها سرشار از چربی‌ های اشباع شده و قند هستند که می‌ توانند به افزایش کلسترول کمک کنند. برای شروعی سالم، قهوه سیاه، چای سبز یا شیر گیاهی با حداقل قند را امتحان کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا