تغذیه

5 خاصیت شگفت انگیز مصرف فلفل که باید بدانید

مهم‌ ترین شهرت فلفل تندی آن است، اما خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمی‌ شود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزو توصیه‌ های تغذیه سالم است.

فواید خوردن فلفل در چیست؟

بهبود سرماخوردگی

کپسایسین با تحریک ترشح مخاط تنفسی به پاکسازی مجاری تنفسی کمک می‌ کند. خاصیت ضدالتهابی فلفل نیز در بهبود علائم مرتبط با سرماخوردگی موثر است. ترکیبات آنتی اکسیدانی و ویتامین C فلفل نیز روند بهبود بیماری را تسریع می‌ کند.

محافظت در برابر التهابات

طعم تندی فلفل به‌دلیل وجود ترکیب شیمیایی به‌ نام کپسایسین است که گیرنده‌ های گرما در دهان را فعال می‌ کند. این ترکیب همچنین خواص ضد التهابی دارد و خطر ابتلا به بیماری‌ های مرتبط با این التهابات را کاهش می‌ دهد. از همین‌ رو، مصرف ۴ نوبت فلفل طی هفته در کنار رژیم غذایی متعادل در کاهش این عوارض موثر است.

تامین ویتامین‌ ها و املاح

فلفل ماده‌ ای غذایی با مقدار فراوان ویتامین‌ های A، C، E، K و B۶ است. البته می‌ توان فلفل را منبع غنی از مس، آهن، منیزیوم، منگنز و پتاسیم دانست.

تنظیم سطح انسولین

گنجاندن فلفل در رژیم غذایی در تنظیم سطح انسولین موثر است. از همین‌ رو، فلفل خوراکی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌ شود و بهتر است در رژیم غذایی جای گیرد.

کاهش چربی‌ های بدن

کپسایسین در زمینه کاهش وزن نیز موثر است زیرا به سوخت‌وساز بیشتر چربی‌ ها کمک می‌ کند. مصرف فلفل باعث می‌ شود روند تحلیل چربی‌ ها بیش از حد معمول اتفاق بیفتد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا