3 دلیل مهم برای نوشیدن آب انبه
آب انبه که بیشتر در کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا برای استراحت از گرما استفاده می شود، سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما آیا ارزش غذایی آن باعث متعادل شدن محتوای قند بالای آن می شود؟
آیا آب انبه سالم است؟
پاسخ کوتاه؟ بله، در حد اعتدال سالم بودن آب انبه به نحوه تهیه و میزان قند آن بستگی دارد. به دنبال محصولاتی باشید که 100٪ آب میوه هستند در مقابل نوشیدنی های میوه ای که آبمیوه واقعی نیستند.
آب انبه سرشار از ویتامین A و C (که سیستم ایمنی و عملکرد چشم شما را تقویت می کند)، پتاسیم و منیزیم است، اما قوی ترین ماده مغذی آن آنتی اکسیدان است. آب انبه حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند مانگیفرین است که ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی کمک کند. همچنین ممکن است برای هیدراتاسیون موثر باشد، اگر چه نباید جایگزین آب شود. علاوه بر این، انبه می تواند از طریق آنزیم های طبیعی که در آب انبه نیز یافت می شود، به هضم غذا کمک کند.
فواید آب انبه
برای درک بهتر فواید اصلی آب انبه، بیایید عمیق تر به این بپردازیم که چه چیزی آن ها را به یک نوشیدنی خوشمزه، با طراوت و نسبتا سالم تبدیل می کند.
از عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی می کند
آب انبه مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن ما را بهبود بخشد. آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن از عملکرد سیستم ایمنی حمایت می کنند و از آسیب سلولی محافظت می کنند. این مواد مغذی می توانند با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب به سلامت کلی از جمله سلامت قلب کمک کنند.
سلامت قلب را افزایش می دهد
استرس اکسیداتیو به عدم تعادل رادیکال های آزاد و اکسیدان ها در بدن اشاره دارد که می تواند بر سلامت قلب و عروق ما تأثیر منفی بگذارد. با نوشیدن آب انبه، به احتمال زیاد استرس اکسیداتیو را کاهش می دهید و در عین حال سلامت قلب را ارتقا می دهید. با این حال، به یاد داشته باشید که از خوردن غذاهای واقعی برای سلامت قلب غافل نشوید.
به مهار التهاب کمک می کند
آب انبه نیروگاه واقعی آنتی اکسیدان ها است. منگیفرین علاوه بر توانایی آن در جلوگیری از آسیب سلولی، دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به محافظت از قلب، روده بزرگ و سایر اندام های حساس کمک کند.