تغذیه

سبزی که مصرف آن بوی سلامتی می دهد

کرفس یکی از سبزیجات کم‌ کالری است که معمولا در رژیم‌ های لاغری جای دارد و از نظر تغذیه‌ ای سرشار از ویتامین‌ ها و املاح است.

برخی از فواید جالب کرفس

کرفس یکی از سبزیجات کم‌ کالری است که معمولا در رژیم‌ های لاغری جای دارد. البته از نظر تغذیه‌ ای سرشار از ویتامین‌ ها و املاح است. مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌ کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد.

سرشار از ویتامین‌ های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامین C محسوب می‌ شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌ اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌ کند.

ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌ اکسیدان‌ های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌ علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌ های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌ کنند.

محافظت از قلب

کرفس جزو سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌ کند. این تاثیر به‌ دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌ آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌ شوند.

بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌ های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌ کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌ توان به بهبود یبوست تحت‌ تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد.

خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌ اشتها هستند، تسهیل می‌ کند. همچنین، به نظر می‌ رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌ های گوارشی پیشگیری می‌ کند.

خاصیت ضد انعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامین K محسوب می‌ شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌ تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا