بفرمایید فلفل دلمه ای + خواص شگفت انگیز
فلفل دلمه ای دارای یک گیاه یک ساله با شاخه های نسبتاً سفت و گل های منفرد سفید رنگ است و جزو سبزیجات به شمار می آید و دارای ویتامین A و C در رنگ های قرمز، سبز، نارنجی، زرد و … موجود است. ریز مغذیهای فلاونوئید و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C است.
چرا فلفل دلمه ای مصرف کنیم؟
کاهش پرخوری
به علت وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در فلفل دلمهای مصرف آن به کاهش پرخوری و در نتیجه کاهش وزن کمک می کند. فیبرها موجب حجیم شدن معده و فراگیری سطح چشمگیری از آن می شوند. در نتیجه باعث خارج شدن آسان مدفوع و جلوگیری از یبوست می شود.
دشمن سرطان
وجود بتاکاروتن و ویتامین زیاد در این نوع سبزی موجب شده استفاده از آن به عنوان یک ضد سرطان مورد توصیه پزشکان قرار بگیرد.
مناسب برای رفع سرماخوردگی
ویتامین C به درمان و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک چشمگیری می کند. فلفل دلمه ای دارای ویتامین C فراوانی است که موجب شده در عموم مردم به عنوان یک داروی موثر در سرماخوردگی یاد شود.
بهبود عملکرد مغز
وجود مواد معدنی و مغزیِ مس و منگنز در فلفل دلمه ای، استفاده از آن موجب بهبود عملکرد مغز و حذف سم از بافت های مغز می شود. ورزشکاران مبتلا به بیماری های قارچی برای درمان قارچ بدن خود از فلفل دلمه ای استفاده کنند، زیرا فلفل دلمه ای خاصیت ضد قارچ پوستی و ضد باکتریایی دارد.
سخن پایانی
مصرف برخی از فلفل ها در بعضی از افراد موجب بروز آلرژی می شود؛ بنابراین افراد دارای پوست تحریک پذیر و حساس از مصرف این سبزی به طور جدی پرهیز کنند.