تغذیه
این ماده غذایی می تواند جایگزین گوشت باشد!

مطالعات نشان داده اند که عدس ممکن است سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد. عدس سرشار از فیبر است که می تواند به توقف بازجذب کلسترول در جریان خون کمک کند. هم چنین، عدس حاوی فولات، آهن و ویتامین ب – ۱ است که از سلامت قلب تان حمایت می کند.
توصیه می شود برای خوردن عدس قرمز را انتخاب کنید. استفاده از آن آسان است و می توانید آن را جایگزین گوشت چرخ کرده برای تهیه سس بولونز بر روی اسپاگتی کنید. مصرف عدس به شما کمک می کند مصرف گوشت را کاهش داده و همزمان مصرف پروتئین و آهن را حفظ نمایید. عدس علاوه بر مزایای غذایی مزیت مالی نیز برای تان به همراه خواهد داشت زیرا بسیار ارزان تر از گوشت است.