شرط سلامتی در نوشیدن قهوه در این موارد است!

چای و قهوه فقط دو نوشیدنی عادی نیستند، بلکه بخشی از سبک زندگی ما را به خود اختصاص دادهاند و بسیاری از ما روز خود را با آن شروع میکنیم.
راهنمای مطالعه
شروطی که نوشیدن قهوه را برای سلامت کلی مفید می کند
حتی مطالعات نشان میدهند که نوشیدنیهایی مانند قهوه در سطوح معمول مصرف، عموما بیخطر به نظر میرسند، و بررسیها نشان میدهد که بیشترین کاهش خطر برای پیامدهای مختلف سلامتی با سه تا چهار فنجان در روز حاصل میشود و احتمالا بیشتر از آنکه آسیب زننده باشند، برای سلامتی مفید هستند.
همچنین، ترکیبات زیستفعال قهوه مانند کافئین، اسیدهای کلروژنیک و پلیفنولها از طریق مکانیسمهایی مانند اثرات آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و تنظیم متابولیک در این اثرات محافظتی نقش دارند. دکتر سوراب ستی، متخصص گوارش که در دانشگاههای هاروارد و استنفورد آموزش دیده، نیز اظهار میکند که قهوه برای مغز، روده و کبد کاملا فوقالعاده است.
قهوه همچنین تمرکز و حافظه را افزایش میدهد و در نتیجه احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد. کبد چرب را نیز بهبود میبخشد. اما اکثر مردم قهوه خود را اشتباه مینوشند.
اشتباهات رایجی که مردم با قهوه مرتکب می شوند
اضافه نکردن شکر به قهوه
اضافه کردن شکر به قهوه منجر به افزایش ناگهانی قند خون و افزایش التهاب میشود که خوب نیست. بهتر است از میوه مانک که یک شیرینکننده طبیعی است که تا ۳۰۰ برابر شیرینتر از قند بوده و فاقد کالری و کربوهیدرات است یا استویا بدون افزودنی اریتریتول استفاده شود. طبق یک مطالعه، آب میوه مانک همچنین میتواند با افزایش عوامل ایمنی و تعدیل مثبت ترکیب میکروبیوتای روده، ایمنی را بهبود بخشد که برای سلامت کلی و عملکرد سیستم ایمنی مفید است.
استفاده نکردن از قهوه ارگانیک
قهوه یکی از محصولاتی است که بیشترین میزان آفتکش را دارد. شما که واقعا نمیخواهید آفتکشها را مصرف کنید. محصولات قهوه ارگانیک بخرید و قبل از خرید قهوه، آن را از نظر سلامت بررسی کنید.
اجتناب از قهوه رست تیره
ممکن است تعجبآور باشد، اما رست تیرهتر کافئین کمتری دارد و بنابراین برای معده راحتتر است. اگر مشکل سوزش سر دل ندارید، رست روشن را انتخاب کنید زیرا بیشترین مقدار پلیفنول را دارد. طبق نتایج یک مطالعه ، رست تیره ممکن است برخی از آنتیاکسیدانها مانند اسیدهای کلروژنیک را در مقایسه با رست روشن کاهش دهد، اگرچه اثر آفتکشها و سموم بیشتری را نیز از بین میبرد. قهوه رست تیره همچنین مسیرهای آنتیاکسیدانی مانند Nrf۲ را که برای محافظت از سلولها بسیار مهم است، به طور قویتری فعال میکند. این قهوه حاوی مواد مغذی ضروری مانند منیزیم، پتاسیم، نیاسین (ویتامین B۳)، ریبوفلاوین، تیامین و اسید پانتوتنیک (ویتامین B۵) است که از سلامت کلی پشتیبانی میکند.
با بو دادن یا رست کردن دانه های قهوه می توان طعم، مزه و حتی رایحه آن را منحصر به فرد کرد. وقتی میوههای قهوه چیده میشوند، شباهتی با دانه قهوه ای که داخل قهوه ساز یا اسپرسوساز می گذاریم ندارند. بعد از پوست کندن میوه قهوه و استخراج کردن و خشک کردن آن دانه قهوه و رنگ روشنی باقی می ماند که این دانه شامل اسید کلروژنیک هست که با رست کردن و بو دادن آن میتوان اسیدیته قهوه را کاهش داد.
سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.



