درباره فواید و مضرات سرکه سیب چه می دانید؟
با تبدیل قند موجود در سیب به اسیداستیک، سرکه سیب تولید می شود. سرکه سیب از آب سیب تخمیر شده به دست می آید و برای چاشنی غذا و همچنین به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود. این سرکه مانند هر ماده خوراکی دیگر فواید و مضراتی دارد.
مضرات سرکه سیب
کاهش پتاسیم در بدن
اگر مصرف سرکه از اعتدال خارج شود، موجب کاهش مقدار پتاسیم در بدن می شود و مشکلاتی برای سیستم قلبی عروقی به وجود می آورد. درضمن احتمال ابتلا به پوکی استخوان را هم بالا می برد.
مشکلات گوارشی
مصرف بیش از حد سرکه سیب، بهدلیل افزیش سطح اسیدیته معده موجب مشکلات گوارشی، مانند سوزش و رفلاکس معده می شود و همچنین زخم معده را شدت می بخشد.
صدمه به دندان ها
اسید موجود در سرکه سیب باعث خورده شدن مینای دندان و درنتیجه خرابی دندان می شود. پس از مصرف سرکه سیب باید دهان را فورا با آب شست.
فواید سرکه سیب
سلامت قلب و عروق
بررسیها نشان می دهد، سرکه سیب با کاهش کلسترول بد و فشار خون بالا، از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.
از دیگر فواید سرکه سیب می توان به بهبود هضم غذا، کاهش چربی شکمی، تسکین گلودرد، بهبود مشکلات پوستی مانند جوش و آکنه اشاره کرد. درضمن این نوع سرکه ضد باکتری و ضد قارچ است.
تظیم قند خون
سرکه سیب در بهبود حساسیت به انسولین و کاهش قند خون کمک کرده و از نوسانات قند خون پیشگیری میکند.
موثر در کاهش وزن
سرکه سیب از اشتهای فرد کم کرده و روند کاهش وزن را سرعت می بخشد. درضمن، اسیداستیک با کاهش ذخایر چربی و بهبود سوخت و ساز بدن، به لاغرشدن کمک میکند.