خوردن سیب با پوست یا بدون پوست؟
سیب یکی از سالم ترین و پر مصرف ترین میوه ها است که به دلیل فواید بی نظیر سلامتی خود شناخته شده. اما همواره شیوه خوردن این میوه پرسش هایی را در ذهن ایجاد کرده است. خوردن سیب با پوست یا بدون پوست یکی از این پرسش هاست که مدت زمان زیادی است ذهن ها را به خود مشغول کرده است.
آیا خوردن سیب با پوست خوب است یا خیر؟
به طور طبیعی، سیب سرشار از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی است که آن را تبدیل به میوه ای فوق العاده سالم می کنند. در واقع، اکثر مردم عاشق خوردن سیب با پوست هستند زیرا اعتقاد بر این است که خوردن سیب به این شکل مفیدتر است.
طعم و بافت
در حالی که پوست سیب مملو از مواد مغذی است، برخی افراد بافت پوست آن را سفت، تلخ یا ناخوشایند می دانند، به خصوص اگر سیب کاملا رسیده نباشد. اگر در هنگام خوردن این میوه، بافت صاف و یکدست تری را ترجیح می دهید، پوست کندن سیب می تواند لذت شما را افزایش دهد. این امر به ویژه در مورد انواع سیب با پوست ضخیم تر و سفت تر صادق است. حذف پوست میوه را برای کسانی که تمایل خاصی به بافت های صاف دارند، نرمتر و لذت بخش تر می کند.
هضم راحت تر
در حالی که پوست سیب سرشار از فیبر است، هضم آن برای افرادی که معده حساس یا مشکلات گوارشی دارند نیز می تواند سخت باشد. افرادی که از بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر(IBS) یا ورم معده رنج می برند، بهتر است سیب را بدون پوست بخورند، زیرا نبود پوست می تواند زبری میوه را کاهش دهد و آن را برای معده ملایم تر کند. در چنین مواردی، پوست کندن سیب می تواند به جلوگیری از نفخ، ناراحتی یا سایر اختلالات گوارشی کمک کند.
کاهش قند
در حالی که سیب به طور طبیعی شیرین است، بیشتر محتوای قند آن در پوست متمرکز است، به ویژه در انواع خاصی. اگر مراقب مصرف قند خود هستید، پوست کندن سیب می تواند به کاهش میزان شکر آن کمک کند. در حالی که این کار قندهای موجود در میوه را به طور کامل از بین نمی برد، بار کلی قند را کاهش می دهد، که می تواند برای کسانی که شرایطی مانند دیابت را مدیریت می کنند یا افرادی که به دلایل سلامتی به دنبال کاهش مصرف قند خود هستند مفید باشد.