این ادویه ها به جوان ماندن مغز کمک می کنند!
مطالعات نشان می دهد که تغذیه تاثیر قابل توجهی در پیشگیری از تحلیل شناختی دارد. در این زمینه گنجاندن بعضی از ادویه ها در رژیم غذایی روزانه به جوان ماندن مغز کمک می کند و تا ۷ سال عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
دارچین
دارچین خواص بی نظیری دارد که می توان به بهبود قابلیت شناختی اشاره کرد. مطالعات تاثیر دارچین در افزایش قابلیت های مغز به خصوص توجه و تمرکز در زمان اشتغال را نشان می دهد. همچنین دارچین با کاهش التهاب مغز و بهبود حساسیت به انسولین نقش محافظ در برابر تحلیل شناختی دارد.
زنجبیل
زنجبیل از قرن ها پیش بهدلیل خواص درمانی کاربرد داشته است. مصرف زنجبیل با بهبود توجه، حافظه و قابلیت واکنش در بزرگسالان و کودکان، عملکرد مغز را تقویت می کند. زنجبیل همچنین التهاب و استرس اکسایشی که عامل پیری سلولی است را نیز کاهش می دهد.
زردچوبه
زردچوبه پر مصرف ترین ادویه در دنیاست که علاوه بر آشپزی به دلیل خواص درمانی به ویژه تاثیر ضد التهابی شناخته می شود. ثابت شده که مصرف زردچوبه قابلیت های شناختی را بهبود می بخشد و امید به زندگی را افزایش می دهد. زردچوبه حافظه را تقویت می کند و احتمال بیماری های استحاله ای مغز مانند آلزایمر را کاهش می دهد و نقش محافظ در برابر تحلیل شناختی مرتبط با سالمندی دارد.
هل
هل علاوه بر عطر دلنشین، خواص درمانی دارد که از جمله آنها تاثیرات قوی ضد التهابی است که از استرس اکسایشی رادیکال های آزاد در بافت مغز جلوگیری می کند. به علاوه، مطالعات نشان می دهد که هل خستگی ناشی از عوامل استرس زا در زمان اشتغال و تحصیل را کاهش می دهد و هوشیاری و تمرکز را تقویت می کند.
رازیانه
رازیانه سبزی معطر است که می توان در انواع سالاد و سوپ استفاده کرد. البته مصرف آن در کنار طعم دلچسب، خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و با رادیکال های آزاد مقابله می کند. مطالعات علمی نیز نشان می دهد که مصرف رازیانه قابلیت شناختی را بهبود می دهد و به خصوص تمرکز و حافظه را تقویت می کند.
زیره
زیره یکی از بهترین منابع آنتیاکسیدانی است که با اثر رادیکال های آزاد مقابله می کند و در نتیجه در افزایش طول عمر و محافظت از نورون های بافت مغز موثر است. این تاثیرها باعث می شود تا حافظه، تمرکز و یادگیری تقویت شود.