سلامت

کمبود امگا ۳، زمینه‌ ساز این بیماری‌ ها است!

عدم تعادل میان دو اسید چرب امگا ۳ و ۶، زمینه‌ ساز بروز بیماری‌ های التهابی است. شایع‌ ترین کمبود اسید چرب در دنیا، کمبود امگا ۳ است. امگا ۳ و امگا ۶ هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن انسان قادر به ساخت آن‌ ها نیست و باید از طریق تغذیه تأمین شوند.

اما متأسفانه در حال حاضر، مصرف امگا ۶ در رژیم غذایی مردم بسیار بیشتر از حد نیاز است و این مصرف بیش‌ از حد، خود می‌ تواند آغازگر بیماری‌ های التهابی باشد.

عدم تعادل میان امگا ۳ و امگا ۶، بدن را به سمت التهاب سوق می‌ دهد. این موضوع به‌ هیچ‌ وجه عجیب نیست، چرا که الگوی غذایی مردم جهان در چند دهه اخیر تغییر کرده و بیشتر به سمت مصرف امگا ۶ رفته‌ اند. در حالی که امگا ۳، که نقش ضد التهابی دارد، به‌ شدت در رژیم غذایی ما کم شده است.

ماهی‌ های چرب، بذر کتان، روغن فلفل، و برخی مکمل‌ ها از جمله منابع مهم امگا ۳ هستند که در رژیم غذایی روزانه کمتر دیده می‌ شوند.

برخی افراد به اشتباه مکمل‌ های امگا ۶ مصرف می‌ کنند، در حالی که بدن ما در زمینه امگا ۶ هیچ کمبودی ندارد. مشکل اصلی، کمبود امگا ۳ است. بنابراین باید آگاهانه به سمت مصرف منابع امگا ۳ رفت و از مصرف بی‌ رویه امگا ۶ پرهیز کرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا