سلامت

این مواد غذایی علائم آلرژی را کاهش می دهند

هرچند هیچ ماده غذایی نمی‌ تواند درمانی قطعی برای آلرژی باشد اما میوه‌ ها و سبزیجات برای کل بدن مفیدند. آنها سرشار از مواد مغذی‌ ای هستند که می‌ توانند بدن را سالم‌ تر نگه دارند.

مواد غذایی مفید برای کاهش علائم آلرژی

پیاز، فلفل، انواع توت‌ و جعفری همگی دارای ترکیبی موسوم به «کوئرستین» هستند. کوئرستین یک فلاونوئید طبیعی است که خواص آنتی‌ اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌ کند.

کیوی هم به عنوان میوه‌ ای غنی از ویتامین C می‌ تواند مفید باشد. این ویتامین‌ می‌ تواند هیستامین را در بدن کاهش دهد. شما همچنین می‌ توانید ویتامین C را از بسیاری از غذاها از جمله پرتقال و سایر مرکبات دریافت کنید.

آناناس هم دارای آنزیمی به نام «بروملین» است. بروملین نیز می‌ تواند باعث کاهش تحریک در بیماری‌ های آلرژیک مانند آسم شود.

ماهی خال‌ مخالی یا اِسْقومْری اطلس به یکی از انواع تون‌ ماهیان گفته می‌ شود.

عسل محلی هم ممکن است برای کنترل علائم آلژریک ناشی از گرده‌ های گل در یک منطقه‌ ی مشخص موثر باشد.

تحقیقات در مورد اینکه آیا عسل محلی به شما کمک می‌ کند تا آلرژی را کاهش دهید، متفاوت است. متخصصان می‌گویند اگر دُزهای کمی از عسلِ یک ناحیه را در اوایل فصل مصرف کنید، ممکن است نسبت به گرده‌ ها در آن منطقه تاب‌ آوری بیشتری پیدا کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا