مرگ زودهنگام را با این دو میوه عقب برانید!
ضرب المثل معروف انگلیسی می گوید: «یک سیب در روز، دکتر را دور نگه می دارد.» اما اکنون دانشمندان چینی به بررسی دقیق تر این موضوع پرداخته اند تا بفهمند مصرف چه مقدار سیب و میوه می تواند تأثیر واقعی بر سلامتی افراد داشته باشد.
به گفته محققان، مصرف سیب می تواند خطر مرگ زودهنگام را کاهش دهد. محققان بیمارستان یانگ تسه چین طی یک مطالعه ۱۰ ساله، ۲۱۸۴ نفر از مردان و زنان میانسال مبتلا به فشار خون بالا را مورد ارزیابی قرار دادند. در پایان این مطالعه، ۶۵۸ نفر از شرکتکنندگان به دلایل مختلف جان خود را از دست دادند. نتایج این تحقیق نشان داد که افرادی که ۳ تا ۴ سیب در هفته مصرف می کنند، ۳۹ درصد کمتر از کسانی که مصرف سیب نداشتند یا کمتر از یک سیب در ماه می خوردند، در معرض خطر مرگ زود هنگام قرار دارند.
ارتباط مصرف سیب و سلامتی
مطالعات گذشته نشان داده اند که سیب های با پوست قرمز یا تیرهتر نسبت به سیب هایی با پوست روشن، دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان ها هستند. همچنین، زنانی که یک یا چند سیب در روز می خورند، ۲۸ درصد کمتر از زنانی که سیب مصرف نمی کنند، در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
فواید مشابه موز با سیب
محققان همچنین دریافتند که موز نیز فواید مشابهی با سیب دارد. مصرف ترکیبی سیب و موز ۳ تا ۶ بار در هفته به طور قابل توجهی خطر مرگ ناشی از علل مختلف را کاهش می دهد.
موز منبع غنی از ویتامین C، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، پتاسیم و منیزیم است. به ویژه موز به عنوان یک منبع عالی پتاسیم شناخته می شود که می تواند به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کند. همچنین، موز حاوی کاتچین است که از حمله استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند، فرآیندی که باعث پیری می شود.
این مطالعه نشان میدهد که مصرف منظم سیب و موز میتواند تأثیر چشمگیری در کاهش خطر مرگ زودهنگام داشته باشد و به عنوان یک استراتژی ساده اما مؤثر برای بهبود سلامت عمومی در نظر گرفته شود.