چه کسانی نباید این میوه ترش خوشمزه را بخورند
گوجه سبز این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند ، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد ، مصرف گوجه سبز حتی محدودیت سنی نیز دارد.
چه کسانی نباید گوجه سبز میل کنند
افراد مبتلا به فشار خون
بیشتر افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی می خورند. نمک بسیار برای سلامتی خطرناک است مخصوصا افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند . بنابراین این افراد باید برای خوردن گوجه سبز از مصرف نمک زیاد خودداری کنند.
افراد مبتلا به رفلاکس
میزان اسید گوجه سبز بالا است که می تواند باعث سوزش معده ، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی های معده رنج می برند.
افراد مبتلا به نفخ معده
افراط در خوردن گوجه سبز می تواند موجب نفخ معده شود زیرا گوجه سبز دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است. همچنین به دلیل ناررس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندانها می شود.
افراد مبتلا به سنگ کلیه
افرادی به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند ، چرا که اسید اگزالیک موجود در این میوه ها می تواند منجر هبه تولید سنگ های متبلور در بدن برخی افراد شود.
افراد سرد مزاج
طبع گوجه سبز سرد است و زیاده روی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود می آورد. بنابراین بهتر است گوجه سبز با گلپر خورده شود.
زنان باردار
مصرف بیش از اندازه گوجه سبز توسط خانم های باردار باعث رانش مزاج ،از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین می شود . به غیر از این موارد هیچ عارضه دیگری برای مصرف گوجه سبز در دوران بارداری وجود ندارد. اما بهتر است خانم های باردار در صورت داشتن بیماری های زمینه ای یا آلرژی قبل از مصرف گوجه سبز با پزشک مشورت نمایند.
افراد دچار اسهال
در مطالب قبلی بخش سلامت نمناک اشاره داشتیم که افرادی که به اسهال مبتلا هستند نباید تا پایان درمان ، گوجه سبز مصرف کنند زیرا خوردن این میوه باعث افزایش مشکل و از دست رفتن آب بیشتر از بدن می شود.