اخبار

رسماً لغو شد: ادغام هوندا و نیسان

هوندا، نیسان و میتسوبیشی از موافقت خود برای پایان دادن به مذاکرات ادغام خبر دادند. با وجود شکست مذاکرات، آنها در زمینه نرم افزاری و توسعه خودروهای برقی همکاری خواهند کرد.

حدود یک هفته پیش، شایعاتی در رسانه‌ ها منتشر شده بود مبنی بر اینکه روند مذاکرات بین هوندا و نیسان تیره شده است. ظاهراً این شایعات درست از آب درآمدند و این دو برند به همراه میتسوبیشی اعلام کردند که تفاهم نامه‌ موسوم به MOU که در دسامبر گذشته به امضای طرفین رسیده بود، فسخ شده است.

اواخر سال ۲۰۲۴ میلادی، این سه خودروساز اعلام کردند هدف از تفاهم نامه، ایجاد هلدینگ مشترک به منظور تبدیل شدن به سومین خودروساز بزرگ جهان بود. این مشارکت به آنها این امکان را فراهم می‌ کرد با همکاری یکدیگر به توسعه نسل بعدی وسایل نقلیه بپردازند. علیرغم لغو تفاهم نامه‌ی دسامبر،این خودروسازان با انتشار یادداشتی اعلام کرده‌ اند به توافقات قبلی برای همکاری در زمینه نرم افزار و خودروهای برقی پایبند خواهند بود.

علت شکست مذاکرات، رویکرد یکجانبه گرایی هوندا برای خرید نیسان عنوان شده است. بنا به گزارشات، بسیاری از مدیران ارشد هوندا نگران شراکت با نیسان بودند، زیرا نیسان به تازگی با کاهش سود قابل توجهی مواجه شده است و در حال حاضر در حال تغییر ساختار عملیاتی خود است.

طبق گزارشات، نیسان نیز به نوبه خود، پیشنهاد خرید توسط هوندا را رد کرده است. به نظر می‌ رسد مدیران شرکت معتقدند پیشنهاد خرید ارائه شده بسیار پایین است. با پایان رسمی مذاکرات ادغام و شراکت، هنوز مشخص نیست برنامه‌ های آتی به چه منوال پیش خواهد رفت.

تکفارس

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا