سلامت

این مواد غذایی می توانند خطر آلزایمر را کاهش دهند!

اگر چه هیچ ماده غذایی واحد و مشخصی برای محافظت از مغز در برابر اختلالات مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد، اما توجه دقیق در مورد آنچه می‌ خورید ممکن است بهترین شانس برای بهینه‌ سازی سلامت شناختی شما باشد.

این مواد غذایی می توانند برای بهبود عملکرد مغز مفید باشند

کلم بروکلی

بروکلی منبع مفیدی از ویتامین K است که برای تقویت عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز شناخته شده است. این ویتامین در جگر، پنیرهای سفت و آلو نیز یافت می‌ شود. کلم بروکلی دارای ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است، به کند شدن تجزیه ماده شیمیایی مغز یعنی استیل کولین کمک می‌ کند. ما به استیل کولین نیاز داریم تا مغز و خاطرات خود را زنده نگه داریم.

تخم‌ مرغ

یک ماده طبیعی به نام هموسیستئین با افزایش سن افزایش می‌ یابد و خطر سکته مغزی، اختلالات شناختی و بیماری آلزایمر را افزایش می‌ دهد. برخی از ویتامین‌ ها مانند B۱۲, B۶، اسیدفولیک و کولین به مدیریت سطح هموسیستئین در خون کمک می‌ کند. زرده تخم‌مرغ سرشار از کولین است و برای غشای سلولی و عملکرد مغز مورد نیاز است.

گوجه فرنگی

مطالعات حیوانی نشان می‌ دهد که لیکوپن، یک ماده خاص محافظتی که در گوجه‌ فرنگی یافت می‌ شود، ممکن است به محافظت در برابر ابتلا به زوال عقل به ویژه آلزایمر کمک کند.

تخمه کدو تنبل

دانه کدو تنبل سرشار از روی، ماده معدنی مورد نیاز برای تقویت حافظه و مهارت‌ های تفکر است و همچنین منبع مفیدی از منیزیم، ویتامین‌ های B و تریپتوفان، ماده پیش‌ ساز سرتونین که در خلق‌ و خو موثر است می‌ باشد.

غلات سبوس‌ دار

مانند هر چیز دیگری در بدن، مغز نمی‌ تواند بدون سوخت کافی کار کند و شکل ترجیحی سوخت آن گلوکوز است. این بدان معناست که برای حفظ تمرکز و توجه خود باید از تامین انرژی کافی و ثابت گلوکوز اطمنیان حاصل کنید. شما می‌ توانید این کار را با غلات سبوس‌ دار مانند آرد سبوس‌دار، جوی دوسر و برنج قهوه‌ ای انجام دهید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا