ادعا شد: آموریم در منچستر ماندنی می شود!
به نظر می رسد تیم منچستریونایتد، فصل آینده نیز با روبن آموریم ادامه خواهد داد. این فصل یکی از بدترین فصل های تاریخ باشگاه منچستریونایتد بود که با روبن آموریم رقم خورد.
پیشبینی می شد با آمدن این سرمربی جوان پرتغالی که از او به عنوان گواردیولای جدید یاد می شد نتایج شیاطین سرخ تغییر کند اما نه تنها اینگونه نشد که آنها به مراتب بدتر از دوران اریک تن هاخ هلندی نتیجه گرفتند.
منچستر یونایتد این فرصت را داشت که با قهرمانی در لیگ اروپا فصل کابوس وارش را به فراموشی بسپارد اما شاگردان آموریم برابر تاتنهام هم شکست خوردند تا نتوانند سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند.
گفته می شد آموریم با این نتایج از کار برکنار شود اما فابریتزیو رومانو، خبرنگار ایتالیایی، اعلام کرد که تصمیم نهایی درباره آموریم گرفته شده است. او نوشت: آموریم به صورت رسمی در منچستریونایتد ابقا شده است و فصل بعدی سرمربی تیم خواهد بود.
این خبرنگار ایتالیایی از ماتئوس کونیا به عنوان نخستین خرید تابستانی منچستریونایتد نام برد و همچنین خبر داد گارناچو از شیاطین سرخ رفتنی شد.
او درباره گارناچو نوشت: «هم باشگاه منچستریونایتد و هم خود گارناچو دوست دارند که این رابطه به پایان برسد و به همین خاطر فسخ قرارداد گارناچو نزدیک است و او راهی تیم دیگری خواهد شد.»
خبر ورزشی