سلامت
مصرف این خوراکی ها پیری را به ارمغان می آورد!
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، منجر به پیری بیولوژیکی می شود.
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی می شود. همچنین محتوای بالای سدیم در گوشت های فرآوری شده، سبب ابتلا به فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی می شود که این عوامل نیز به نوبه خود در کاهش سلامت ناشی از افزایش سن مؤثر هستند.
منبع: https://www.eatthis.com/foods-aging-you-faster